Horno el Campanero en Alberic

"Pastelerias Alberic"

Horno

Horno
 
REALIZAMOS ENVIOS A TODA ESPAÑA POR AGENCIA DE TRANSPORTE


Forn el Campanero de Alberic triunfa en el XIII Concurso a la calidad de Panquemados, Tortas de Pasas y Nueces, Monas de Pascuas 2016 en Valencia


2º PREMIO MODALIDAD PANQUEMADO DE ALBERIC

2º PREMIO MODALIDAD PANQUEMADO

1º PREMIO MODALIDAD MONAS ARTISTICAS DE MASAEl 19 d’abril de 1970, Vicent Puig, fill i germà de forners, junt a la seua esposa, Pilar Torres, obriren a Alberic un forn de pa, Forn “El Campanero”. Amb il•lusió i esforç, aconseguien cada dia obrir les seues instal•lacions, oferint als seus clients tot tipus de productes artesans.

El relleu generacional arriba a tots, i ara, el fill dels primers propietaris, Fernando, junt a la seua esposa, Suni, son els encarregats de dur aquest negoci familiar endavant.

Quasi quaranta anys fent productes tradicionals, de forma artesana, com els seus avantpassats ensenyaren al seu pare, i este ha transmès les tècniques i el bon fer de cada una de les fórmules, i junt a noves pràctiques, que fan que tinguen una gran varietat de productes. Des del pa tradicional de cada dia, passant per meravellosos pastissos salats i com no, exquisits dolços, i el que no podria faltar, el tradicional Panquemado o Mona d’Alberic, junt a les varietats de les seues Coques d’Anous i Panses, les d’Anous, Panses i Cabell d’Àngel i les d’Anous i Xocolate, que s’elaboren tradicionalment durant tot l’any, i els dolços típics de cada època de l’any.

Queden convidats per tant a passar per les instal•lacions del Forn “El Campanero” d’Alberic, quan vostès vulgueu i provar els nostres productes.

---------------------------------------------------------------------------------------

El 19 de abril de 1970, Vicente Puig, hijo y hermano de panaderos, junto a su esposa Pilar Torres, abrían en Alberic un Horno – Panadería, el Horno “El Campanero”. Con ilusión y esfuerzo, consiguieron cada día abrir sus puertas, ofreciendo a sus clientes todo tipo de productos artesanos.

El relevo generacional llega a todos, y ahora, el hijo de los primeros propietarios, Fernando, junto a su esposa Suni, son los encargados de llevar este negocio familiar adelante.

Casi cuarenta años fabricando productos tradicionales, de manera artesana, como los antepasados le enseñaron a su padre, y este ha transmitido estas técnicas y el buen hacer de cada una de las fórmulas, i junto a nuevas prácticas, hace que tengan una gran variedad de productos. Desde el pan tradicional de cada día, pasando por maravillosos pasteles salados y como no, exquisitos dulces, y el que no podía faltar, el tradicional Panquemado o Mona de Alberic, junto con las variedades de la Torta de Nueces y Pasas, la de Nueces, Pasas y Cabello de Ángel, y las de Nueces y Chocolate, que se elaboran tradicionalmente durante todo el año, i los dulces típicos de cada época del año.

Quedan por tanto, invitados a pasar por las instalaciones del Horno – Panadería “El Campanero” de Alberic, cuando ustedes quieran, y probar nuestra variedad de productos.

Panaderias Alberic, FORN, PANADERIA, HORNO, PASTELERIA ALBERIC, CAMPANERO, PANQUEMADO, MONA, panquemados alberic
Panaderias Alberic, FORN PANADERIA, HORNO PANQUEMADO,  MONA panquemados alberic, PASTELERIA ALBERIC Panaderias, Bolleria industrial
Horno: C/ Antonio Lloret, 21
46260  Alberic (Valencia)

Tfno.: 96 244 05 26 - // 660 87 26 53
¡Insertar Horno el Campanero en Alberic como PDI en tu navegador!